Megoldható lenne a set top box monitorhoz való csatlakoztatása?
Figyelt kérdés
Ki van már találva a dolog, az a kérdés, hogy működik-e. Azt terveztem, hogy veszek egy átalakítót [link] , ami a set top box HDMI-jét átalakítja VGA-ra, a hangot meg hozzákötöm a monitorhoz (van rajta hangszóró). Ez így megoldható lenne? Előre is köszönöm a válaszokat.2016. febr. 6. 21:59
2/3 anonim válasza:
Ha, mint írják is "Mac , Apple vel PS4 el nem megy Blu-ray lejátszoval nem megy", akkor set top boxszal sem fog. Ezen kívül az interlacelt tévéképeket nem módosítja, tehát kimenet továbbra is váltottsoros lenne. Olyan monitor, ami a VGA bemeneten váltottsoros képet fogad és még helyesen is jeleníti meg? Én nem láttam 1998 óta. Lehet, hogy most is létezik, de nem a világ iránya.
Ezzel több esélyed lenne, de a HDCP probléma itt is létezhet: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még nincs baj a TV-vel, de már elég öreg, ezért kezdtem el gondolkodni azon, hogy hogy lehetne megoldani a későbbiekben..
2016. febr. 7. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!