Jól gondolom, hogyha amerikába veszek Kindle-t, akkor 10-15ezer forintot spórolok? Van valami hátránya?
Ugy vidd haza, hogy mar "hasznalt" allapotban legyen es az oridzsi csomagolast dobd ki. Igy ha bele is neznek a borondbe a vamosok, mondd, hogy mar utazas elott is nalad volt.
Ha csomagolva, arcimkevel talaljak meg nalad, akkor kerhetik a vamot/afat.
és nincs adatbázisuk, amin látszik, hogy odafele még nem volt nálam?
vagy nincsenek szakosodva arra, hogy valami ketyerével leolvassák a szériaszámot és tudják mikor vettem?
és nincs adatbázisuk, amin látszik, hogy odafele még nem volt nálam?
vagy nincsenek szakosodva arra, hogy valami ketyerével leolvassák a szériaszámot és tudják mikor vettem? - huuu de paranoias valaki uristen, nyugiiiiii
nem, nincs adatbazisuk, mert ahhoz az kene, hogy minden KIfele utazo embernek felirjak hany laptop/kindle/ajfon/stb van a taskajaba, majd a BEfele utazoknak megnezik, hogy megvan e minden, vagy van nala extra, mert ako azt megvamoljuk...
nem olvassak le a szeriaszamot, kulonben sem jelent semmi, es egyebkent is, tul sok filmet nezel
en az USAban elek, minden alkalommal mikor hazamegyek viszek valami szajret rendelesre, vittem mar tobb100ezres Nikon gepet, Macbook-ot, ajfont, laptopot, stb. Mindig ugy csinaltam mintha a sajatom lenne, kibontva, bekapcsolva, "hasznalt" allapotban. A kutya nem foglalkozott vele. De meg akkor sem, amikor volt kozvetlen jarat USA es Mo kozott es az USAbol hazaerve rogton a magyar vamossal talalkoztal. Mostmar nincs kozvetlen jarat, max a nemet vagy akarmi vamos fog turkalni mert az elso Unios belepesnel szoktak vamolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!