Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől lehet égett szaga a...

Mitől lehet égett szaga a mélynyomónak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezt a kettőt kötöttük be ma hallgattuk állogattuk és egyszer csak jött a mélynyomónak a szaga. Mitől lehet? SEGÍTSÉG!!!!

2016. jan. 30. 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:

Vagy lehet hogy a teljesen új mélynyomónak van ilyen szaga?

Vagy nem lehetne semmi büdös szaga az újnak sem?

2016. jan. 30. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Égett szaga a tekercsnek van benne, méghozzá amikor meghajtod a tekercs a rajta átfolyó áramtól elkezd melegedni. Normál terhelésnél nem szabad semmilyen szagának lenni, új mélynyomónál lehet száradó lakk vagy ragasztó szag. Az égett szag már túlterhelést jelez, akkor már barnul vagy feketedik a ragasztás, lakkozás a tekercsen, aztán tönkre fog menni.
2016. jan. 31. 09:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyből lekapcsoltam, az erősítőn állítottam, ma hallgattam most nem volt szaga rem nem lesz semmi baja.
2016. jan. 31. 09:45
 4/4 anonim válasza:
Nem lessz semmi baja.azèrt az ùjat mindig jàratjuk egy kicsit, persze nem koccon.
2016. jún. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!