Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mélynyomónak DLD 500+ vagy...

Mélynyomónak DLD 500+ vagy valami mást? (Autófi részletek? )

Figyelt kérdés

Nem mélynyomás versenyre kellene, hanem egy jó első szettel egy négycsatornás erősítővel együtt szeretnék egy normálisabb hifit a kocsiba.

Fejegység még feltehetően le lesz cserélve, most egy KM-101AY van. De vagy 2 din-esre cserélem, vagy valami többsoros kijelzőset szeretnék.

Első szettnek pl:

Audison APK 165, Crunch DSX-6.2C, JBL GTO-609C, Pioneer TS-A172Ci, Hertz ESK F165.5 közül raknék valamit.

Erősítőnek 4ch-s használt erősítőre gondoltam. (Kicx Kap 47, vagy valami hasonlóra)

Mélynyomót egyáltalán nem tudom. DLD 500+-ról sok jót olvasni, de félek, hogy zenélésre nem olyan jó, legtöbben mélynomás versenyeknél beszélnek dld nyomókról.

Hip-hop, illetve aktuális disco-s zenéket hallgatok.

Bármilyen tanácsot elfogadok, akár, mi az amiben inkább gondolkodjak, melyiket nem ajánljátok egyáltalán. Mit vásárolnátok a helyemben?

Voltam már 3db hifis beszerelő műhelyben, mindhárom mást mondott, előrébb nem jutottam nagyon. Azt mindenki jobban kedvelte, ami éppen volt nála...

2015. aug. 13. 21:42
 1/6 spydermanky válasza:

Dl 122 .. nagyon ütős világcsùcsot döntött. .

én is ezt használom. ..

2015. aug. 14. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá? Minden ettől függ. Igazi minőségi zenehallgatáshoz én a DD audio-t ajánlanám. Ár/érték/tudásban brutális, amit tudnak.
2015. aug. 14. 11:49
 3/6 dirtboy ***** válasza:

édes istenem azok a válaszok.

mivel egyre kevesebb hifis kérdésre reagálnak bármilyen formában a kérdezők így nem írok regényt feleslegesen.

ha szeretnéd hogy össze rakjunk egy értelmes rendszert akkor írj rám privátba.

üdv

egy SQ stílusú autóhifis.

2015. aug. 14. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy komplett rendszert összerakni, ez autó és fülfüggő, max. iránymutatást lehet adni. Eleve egy jó akkumulátorral kezdődik az egész dolog, megfelelő kábelekkel, aztán megszüntetni a rezgéseket, szigetelés, stb és majd utána lehet beépíteni valamit, aminek meg kéne szólalni. Az SQ valahol itt kezdődik.
2015. aug. 14. 17:33
 5/6 dirtboy ***** válasza:
Most jó sok újdonságot írtál le,valaki számára.
2015. aug. 14. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

C vetrába lenne. Akksi elég ha jól emlékszem 72A, ha kevés azt nem tudom, szerintem elég lenne. Kábelekből nem tudom fontos-e a márka, keresztmetszetre keresek majd az erősítőnek megfelelőt. Rezgéscsillapításra jófogáson szeretnék vásárolni alukasírozott bitumenlapot.

Csak szerelőnél volt most a kocsi és első körben leakarom szedni a kárpitokat stb hogy lesz kivitelezhető.

Írok privátot holnap, köszönöm a válaszokat ;)

2015. aug. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!