Melyik smart tv a jobb? bovebben lent.

Figyelt kérdés
szeretnek venni egy smart tv-t de szerintetek melyik eri meg jobban? philips: [link] az operacios rendszer nem erdekel annyira LG: [link] es nem az erdekel hogy melyik a szebb\szimpatikusabb hanem hogy melyik jobb.

2016. jan. 29. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vegyél smart tv-t, inkább egy chromecastot sima tv mellé ;) Ugyanazt tudja + többet
2016. jan. 29. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:
nem azt kerdeztem hogy vegyek vagy ne hanem hogy melyik jobb.es nem ugyan azt tudja. egy sima tv tud netezni?
2016. jan. 29. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelműen az lg-t válaszd, jobb mint a philips, nekem is lg tv-m van (kicsit nagyobb) és sokkal jobb az op. rendszere mint bmelyik másik tv-é, 150 lej pedig nem olyan nagy összeg h amiatt dönts az olcsóbb tv mellett
2016. jan. 29. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Azért írtam hogy jobb a chromecast, mert azzal ugyanazokat tudod csinálni (igen, netezni is) JOBB teljesítmény mellett, és magaddal tudod vinni. Az én családom tavaly karácsonyra kapott egyet és nem kényelmes vele netezni, az appok meg MO-on nem hasznosak. Smart TV-k túl vannak árazva ehhez képest, de nyugodtan szivasd magad, csak segíteni akartam :)

2016. febr. 1. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!