Ati1982 kérdése:

Synaps thd-2910 beltéri egységgel hogyan tudok tv adást fogni?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy Synaps thd-2910 típusú beltéri egységet. Digi kábeltévém van (Pécs). Az antennát csatlakoztattam az egységbe, a Samsung tv-met hdmi kábellel összekötöttem a beltéri egységgel. Bekapcsolom, automatikus csatornakeresés és semmi. Kézi keresés semmi. Nem jön tv adás sajnos. Az USB részén tudok filmet nézni, de tv adás nincs. Hogyan tudok beállítani tv adást?

#Synaps #thd-2910
2016. jan. 18. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

=/ Erős a gyanúm, hogy mellényúltál! Ebbe csak T2 tuner van, tény, hogy a T és a C tunerek gyakran együtt járnak, de nem feltétlenül, szóval ez csak földi sugárzáshoz jó (mindigTV), kábelhez nem! Ez nem úgy van, mint analóg rendszernél, hogy gyak. a TV-ben lévő tunert tudtad használni kábelhez és antennás vételhez egyaránt, a digitális kábel és a digitális földi sugárzás más-más rendszer! Olyan boxot keress, amiben DVB-C tuner van. Ezt remélhetőleg visszavásárolja tőled a bolt, már ha boltban vetted. Legközelebb mielőtt vásárolsz ilyesmit keress rá neten vagy ha boltban veszed kérdezd az eladót (ha media marktban veszed inkább a neten nézd meg!)

A TV-dben nincs DVB-C tuner vagy a felvétel, megállítás funkció miatt szeretnél boxot használni?

2016. jan. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!