Mi a CD lejátszó baja?
Figyelt kérdés
Adott egy Grundig RRCD 3720S (hordozható) CD lejátszó. A hiba a következő. Berakom a CD-t hosszú ideig reading felirat majd utánna "No Play" 5 másodperc múlva "No Disc" felirat. Észrevettem, hogy olvasáskor a CD nem forog + valami furcsa kattanás szerű hangot ad belülről. Nagyon fontos lenne mert sokat jelent nekem!2016. jan. 17. 09:30
1/8 anonim válasza:
Nem forgatja a CD-t:
Meghibásodott a meghajtó áramkör
Meghibásodott a meghajtómotor
De lehet egész egyszerű baja is, pl. mechanikus szorulás.
Aztán vagy kibírta az erőltetést a motor, elektronika páros, vagy sem.
2/8 Szirty válasza:
Mennyivel vagy beljebb ha tudod mi a baja? Megjavítod?
3/8 A kérdező kommentje:
Annyiszor tapasztaltam ezt a hibát vagy ehhez hasonlót érdekel ez az egész hogy hogyan van 😊
2016. jan. 17. 10:08
4/8 A kérdező kommentje:
Megjavítatni hát az nem biztos mert kevés a szakember aki ilyenekkel foglalkozik
2016. jan. 17. 10:09
5/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy az árammkörrel gond lenne mivel az már cserélve volt nem rég. Marad az új motor
2016. jan. 17. 10:38
6/8 anonim válasza:
Nekem winchesterrel volt gondom, adatot akartam róla mindenáron leszedni.
Nem forgott annak se a motorja, kicseréltettem az IC-t, első bekapcsolásnál az is leégett, szó szerint kiégett a lábhoz menő vezeték az IC-ben, kipuposodott.
7/8 A kérdező kommentje:
Döbbenten állok ugyanis a következő van: Már ki sem irja a No Disc feliratot hanem amig ki nem kapcsolom reading felirat megy ugyan ez a hibajelenség usb meg sd kártya lejátszó módban. Most kiszedtem a lemezforgató motort a hiba ugyan úgy megmaradt lehet hogy semmi baja a motornak? Akkor mi szált el benne?
2016. aug. 23. 20:28
8/8 A kérdező kommentje:
Természetesen már vettem egy új cd lejátszót de abba reménykedek ha sikerül helyre pofozni akkor talán még ér is valamennyit.
2016. aug. 23. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!