Hamacsim kérdése:
Sennheiser vagy más fejhallgató Hip-Hop/Rap?
Figyelt kérdés
Milyen Sennheiser illetve más márkájú fejhallgatót ajánlanátok nekem Hip-Hop és Rap műfajban? Nekem tetszik a Sennheiser füleseknek a comfort rating-je viszont azt mondják nem olyan jók a mély hangok , basszusok.2016. jan. 16. 13:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem aki azt mondta neked, hogy nem olyan jók a mélyek az tévedett. Nálam az agybadugós cx 200 tökéletesen szuperál. Cc 6000Ft, ha drágábbat veszel még jobban jársz. Annyi, hogy a kialakítását nézd a fülesnek mindig. Pl agybadugós jól adja, a fülbe akasztós kevésbé, a sportfüles megintcsak, meg a chatfüles kategória. (ami fejhallgató, de nagyon vékonyka. Tehát vagy fejhallgató, vagy agybadugós, és nem fogod megbánni a sennheiseredet.
Ui: jól bírja, más füles kíméléssel húzott fél évet, ez meg 2 évnél jár, nem tört meg, romlott el stb. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a HD 558-t néztem de a fórumokon írták róla hogy nem nagyon ajánlják hip-hop-ra a basszusa miatt. Inkább komoly zenékre alkalmas. Ez kicsit elbizonytalanított.
2016. jan. 16. 13:26
3/4 anonim válasza:
Szerintem Hip-hop-ra az egyik legjobb ár-érték arányú fejhallgató a KOSS UR-20. Régi darab. 10 ropi volt 10 éve, most kevesebbért is megkapod. Mélyben nagyon jó, a közepes és a magas már nem annyira, de itt már minőségről beszélünk, nincs arról szó, hogy a közepes, vagy magas rossz lenne, csak nem olyan kifinomult, mint egy audiofil fh esetében. Metálhoz nem biztos hogy a legjobb. A párnájáról 1-2 év alatt lemállik a hártya, ami nélkül már ki-beszűrődik a hang, de ez cserélhető, 1 pár 5-10$, és türelem a cseréhez. 32 ohm impedancia, i-pod, telefon még épp viszi max hangerőn, vagy aközelébe.
4/4 anonim válasza:
Ja, és nincs tejfölösdoboz hangja, mint sok esetben 2-5x ilyen drága (pl. Audio Technica) fejhallgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!