Beats solo2 fejhallgató?

Figyelt kérdés

Nekem csak egy kérdésem lenne.. Hogy miért is ilyen drága egy füles? Nézegettem a fülhallgatókat, és erre a méregdrágára találtam. Ismerem, nem arról van szó, csak soha se néztem az árát, meg annyira nem voltam elkeveredve vele..

Kicsit elvannak szállva az árakkal.. Megköszönném, hogyha valaki leírná, hogy miért is éri meg ennyiért?

[link]

2016. jan. 13. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Apple mond valamit?

Szerintem ez az egyetlen "fogalom" elég a válaszra.

Egyébként láttam már több tesztet is, amiben szedtek már szét ilyet, eredetit, idézem EREDETIT, és max 20$-25$-nyi alkatrész volt benne. És még egy feleslegesnek mondható fém dolgot is találtak benne, gondolom, hogy hitelesebbnek tűnjön a súlya miatt is.

Sokkal jobb stúdió fejeseket lehet venni ennyi pénzért. Oké, hogy "menő", mert kifejezetten apple termékekre van készítve, de azért mindennek van határa.

2016. jan. 13. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem is van Apple cuccom, persze hogy ismerem.

De egy fülhallgatóért?

Hülye aki tényleg megveszi..

2016. jan. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!