Megoldható a TV-n a led sérülése?
Bizony-bizony, az LCD panel sérült meg. Szállítás közben a sarkára eshetett. Még talán bizonyítani sem fogod tudni, hogy nem nálad esett le. Állítsd az igazságot, hogy így érkezett amikor bekapcsoltad ezt láttad első pillanattól, ha úgy van.
Ha ők szállíttatták akkor talán cserélik.
Külsérelmi nyom nem látszik a csomagolásán vagy a burkolatán?
Egyébként azért kérdeztem, hogy látszik-e valami külsérelmi nyom a csomagoláson, mert ha látszik, akkor a hozzád szálítás közben eshetett le, mint a mi hűtőnk, amikor kiszállították. Az oldalán volt egy kisebb horpadás és rá volt ragasztva egy energia takarékoságot jelző cimke. Nézem, miért van az ott és akkor láttam, hogy be van horpadva kicsit. Megnéztem a csomagolást, a hungarocell hab is pontosan ott volt megtörve, vagyis még a becsomagolt állapotában érte az ütés.
Vagyis ha tudod bizonyítani, hogy a szállításnál sérült, akkor ki kell cseréljék, különben lehet emlegetni a fogyasztóvédelmet. Attól megijednek és cserélhetik könnyebbewn, ha tudják (sejtik), hogy ők a hunyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!