Viraag1 kérdése:
Jó notebook 80-90e körül?
Figyelt kérdés
Van egy erős PC-m, viszont azt nem tudom magammal vinni, ha esetleg kell, ezért vennék egy kisebb (11,6 vagy 14 colos) notebook-ot.
Ehhez kérnék tanácsot. Ami fontos:
- netezésre, esetleg filmezésre alkalmas legyen
- kijelző méret 11,6 vagy 14 col.
- jó minőségű billentyűzet
- viszonylag hosszú üzemidő
Előre köszönöm a segítséget!
2016. jan. 8. 21:54
2/8 anonim válasza:
azért van, csak a hosszabb üzem idő 2 óra kb 2 gb ram és az még éppen elég netezésre. Asus és accer laptopok vannak 100k körül kis képernyővel amik jók.
3/8 anonim válasza:
Én egy T400 vagy T410-es Thinkpadot javaslok. Elnyűhetetlen, igazi legenda, "ebben még volt anyag" jellegű gépek. Nézz szét Hardveraprón.
4/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez az. Játékra és más erőt igénylő feladatokra ott a PC-m. Ez tényleg csak utazáshoz vagy hasonló helyzetekben kell, illetve esetleg suliba jegyzeteléshez. Én rá gondoltam: [link]
Vélemény?
2016. jan. 8. 22:16
7/8 anonim válasza:
Használt Thinpadet vegyél, ezek az olcsó gépek nagyon rosszak, lebeg a billentyázetük, hamar tönkremennek, mellette lassúak is, rossz minőségú, tükröződő kijelzőjük van
8/8 anonim válasza:
Ha fontos a hosszú üzemidő, valami régebbi HP üzletit ajánlanék (lehet új is, de azok drágák). Nehéz ugyan, de két akksit is lehet belerakni, így akár a 10-12 órás üzemidő is elérhető! (nem vicc, nálunk volt, az új aksit 2 naponta töltöttük). Mondjuk az újakba tudtommal nem lehet 2 aksit rakni (a régiknél a floppy helyére kell rakni, arra valószínűleg úgysem lesz szükséged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!