Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem kapcsol be a laptopom, miért?

Nem kapcsol be a laptopom, miért?

Figyelt kérdés
Van egy HP Compaq Presario CQ56 típusú laptopom. 3 éve kaptam, eddig semmi probléma nem volt vele, de 3 napja nem kapcsol be. Ha megnyomom a bekapcs gombot felvillan egy másodperc erejéig a led, a ventilátor nem indul, se kép, se hang. Tapegyseg, töltő ellenőrizve. Sajnos a többihez nem igazán értek. Valakinek van ötlete hogy mi lehet a baja? Ja és kérlek ne azt írjátok hogy szerviz.. Ha lenne rá lehetőségem elvittem volna és nem kérdezném. Akinek van ötlete kérlek írjatok. Koszonom szépen. 18/L

2016. jan. 3. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

szét kell szedni és megnézni.

De ez több mint valószínű hardveres probléma, tehát nagyon más megoldás nincs is.

2016. jan. 3. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudnál segíteni, hogy esetleg mit nézzek meg benne ha szét szeden?
2016. jan. 3. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:

hát először ha megrázod, van e zörgő hang ami arra utalna, hogy letört vmi.

ha szétszeded nézd meg, hogy látsz e feldagadt kondenzátorokat esetleg égés nyomokat, ha kell szagold meg 1-2 helyen és ha úgy érzed égett illatú nagyon az baj

aztán nézd meg, hogy minden alkatrész rendesen illeszkedik e a helyére, nincs e kontakt hiba.

na meg ugye ha már szétszeded portalanítsd finoman, nehogy letörj valamit.

aztán kapcsold be és nézd meg úgy mi történik.

jobb ötletem nincs így hirtelen.

plusz ha csinálsz néhány képet róla, hátha valami nagyobb muki lát rajta valami elváltozást.

2016. jan. 3. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Uh, nagyon szépen köszönöm a hasznos és részletes választ! holnap első dolgom lesz a le irtakat ellenőrizni. Köszönöm szépen ment a zöld kéz! :*
2016. jan. 4. 01:13
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs mit, remélem tudtam segíteni vele valamit.
2016. jan. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!