SAMSUNG smart TV-m van. Hogyan lehet a TV-n beállítani a set top box csatornalistát? Tipus: UE50H6200AWXXH
Elősször amikor beüzemeltem a tv-t akkor szépen beállította magának, de azóta változott többször is a beltérin a csatornakiosztás és most nem tudom újra beállítani.
-Az automatikus csatornakeresésre hiába állítom, nem csinál semmit.
-Kezdeti beállításokat csináltam de csak kitörölte az összeset.
-A menüben, az antenna beállításánál van olyan opció, hogy légi vagy kábel. Jelenleg légin van és nem tudom átállítani kábelre.
A set top box csatorna listáját a set top boxban kell, nem a tv ben. Azaz arra a bemenetre kapcsolsz amelyikre bedugtad az stb-t, és a többit az stb menüjében.
Ha a tévén a légi van kiválasztva, akkor dvb-t adókat keres az uhf sávban, ha nincs rajta antenna nem fog találni.
Ha kábelra kapcsolsz, akkor az összes sávban végignézi az analóg és digitális sávokat egyaránt.
A set top box rendben működik ahogy kell. Természetesen tudok továbbra is tv-t nézni. Viszont a tv-nek ez egy funkciója, hogy be lehet állítani a STB csatornáit. Egy gombnyomásra kiadja a listát, az épp aktuális műsorokkal illetve hogy a vetítések épp hol tartanak. Ez egyszerűbb és áttekinthetőbb böngészést tesz lehetővé csatornák között. Ez eddig működött, csak most nem tudom újraregisztrálni őket a tv-n.
Az antenna részét értem.
Köszönöm válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!