Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A PS4 vagy az Xbox One Exkluzí...

A PS4 vagy az Xbox One Exkluzív címei a jobbak?

Figyelt kérdés
Majd a jövőben szeretnék venni egy játékkonzolt és nemtudom eldönteni mégis melyiknek van több job címe. Tudnátok segíteni?

2016. jan. 2. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha szereted az újdonságokat akkor PS4-nek ütősebb exkluzív címei vannak, pl. az Until Dawn, Last Of Us, Heavy Rain amik portja már van PS4-re is. Ha akciósabb címeket akarsz akkor XBox, viszont az Xbox exkluzívok többsége idővel PC-re is ki szokott jönni.
2016. jan. 2. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
PS 4
2016. jan. 2. 21:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 2. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy milyen játékok jönnek be... nekem a ps4 a nyerő csak.
2016. jan. 2. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
playstation 4 :)
2016. jan. 3. 04:38
 6/9 anonim ***** válasza:

AZ első válaszadó hülyeségeket ír.

Tekints vissza a PS2 ig mindig is azon az oldalon voltak a nagyon jó exkluzívok.

Én szinte csak azokat vettem mindegyik generációjukra.

Imádom őket.

2016. jan. 3. 08:08
 7/9 anonim válasza:

A PS4 Exclusivejai sokkal jobb mint az Xbox-nak. Csak hogy mondjak mégegyet az előttem felsoroltak után: Horizon Zero Dawn. Ez mindent ütni fog.

Az Xbox One csak arra jó, hogy a Kinect-en keresztül a Microfos láthassa, hogy PS4-ezel.

2016. jan. 4. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Oh testverem udvozollek :D
2016. jan. 13. 18:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Xbox One-t vettem nem olyan rég nemtom rossz ötlet volt-e majd kiderül de ha nem jó akkor lehet hogy eladom és veszek belőle egy PS4-et, de lehet ha lesz hozzá pénzem PS4-et is venni fogok mert jónak tűnik.
2016. febr. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!