A PS4 vagy az Xbox One Exkluzív címei a jobbak?
Figyelt kérdés
Majd a jövőben szeretnék venni egy játékkonzolt és nemtudom eldönteni mégis melyiknek van több job címe. Tudnátok segíteni?2016. jan. 2. 21:13
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha szereted az újdonságokat akkor PS4-nek ütősebb exkluzív címei vannak, pl. az Until Dawn, Last Of Us, Heavy Rain amik portja már van PS4-re is. Ha akciósabb címeket akarsz akkor XBox, viszont az Xbox exkluzívok többsége idővel PC-re is ki szokott jönni.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 2. 22:43
4/9 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy milyen játékok jönnek be... nekem a ps4 a nyerő csak.
6/9 anonim válasza:
AZ első válaszadó hülyeségeket ír.
Tekints vissza a PS2 ig mindig is azon az oldalon voltak a nagyon jó exkluzívok.
Én szinte csak azokat vettem mindegyik generációjukra.
Imádom őket.
7/9 anonim válasza:
A PS4 Exclusivejai sokkal jobb mint az Xbox-nak. Csak hogy mondjak mégegyet az előttem felsoroltak után: Horizon Zero Dawn. Ez mindent ütni fog.
Az Xbox One csak arra jó, hogy a Kinect-en keresztül a Microfos láthassa, hogy PS4-ezel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Xbox One-t vettem nem olyan rég nemtom rossz ötlet volt-e majd kiderül de ha nem jó akkor lehet hogy eladom és veszek belőle egy PS4-et, de lehet ha lesz hozzá pénzem PS4-et is venni fogok mert jónak tűnik.
2016. febr. 3. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!