Ps3-at vagy xbox360-at vegyek? Olcsó kéne de sok játék elférjen a HDD-n, nem tudom eldönteni, hogy meik a jobb mind grafika, exkluzív játék és PSN vagy Xbox live gold pls help!
Nekem van mindkét konzol.
Az Xbox Live ugyan fizetős (napi 30Ft 1évre 9990Ft) kapsz érte havi 2db ingyen játékot, + a Live stabilabb, és normálisan működik a "chat" funkció,amit sajnos a PS3-nál 6 év alatt nem sikerült megoldani.
Az Xbox360-nál minden játékot fel tudsz telepíteni a HDD-re,a PS3-nál csak azokat amiket a PSN-ről töltesz le.
Amúgy mindkét konzol kiváló játék élményt biztosít tulajdonosa számára.
A PS3 Slim gépekbe a Sony gagyi BL meghajtót épített bele, épp most olvastam,hogy egy srácnak fél év alatt 2 ment tönkre.
"A Super Slimet senkinek nem ajánlom, hiszen nekem már kettő is volt belőle (mindkettő újonnan persze) és mind2 kuka... Először a hdd-re gyanakodtam, mint ahogy sokan mások, de kiderült, hogy a baj forrása maga a Blu-Ray olvasó, mert valami ritka szar gagyit tett bele a Sony. Hivatalos külföldi PS oldalon is rengetegen szidják (nem is ok nélkül), szóval az SS-t senkinek nem ajánlom, igaz valakinek zokszó nélkül teszi a dolgát, de ettől függetlenül én senkinek nem ajánlom..."
2# szerintem ps3 terén csak te szívtad meg a géppel...
Én is szidom a superslimet mert rohadt ronda/pocsék elbaszták... De nem romlik el könnyen szal ez hülyeség..
Ami rossz ps3 az a fat modellek abból is főleg a 60gb...
Az hogy stabilabb a live hülyeség...Mind a 2 ugyan ugy megy... Az viszont igaz h liven jobb a chat...
Ps3 viszont genya hdd-ilag...mivel nem teheted a fel a játékokat hdd-re teljesen de néhány gamenál kell telepíteni 0-5-10gb-ot.... szal ha mégis ennél döntenél akkor 12gb kevés... tehát 500as kell...
Ha hack kell akkor ps3ból csak használtat vehetsz mert a supaslim nem töhető (csak drága módon ami nem éri meg)
Ha nem hack akkor ps3 nál van psn+ ami évi 10-15e +rakat game (olyan 6-8 normál game többi ilyen kisebb game) de sokan likeolják ezt...
Jah igen a game címek...
Hát ps3nal sokkal több exkluzív játéka van és nem is rosszak... még boxnál van kb 5-6... [persze normális játék]
Multiplatformok jobbak voltak boxon olyan 2012 közepéig... (+- egy két game mert volt hogy direkt b@@szták el ps3 ra)
Mára már egyforma (esetleg pici eltérés)
-------------------------------------------
Én annó azért döntöttem hogy ps3at veszek mert arra több volt a japán játék [mivel ugye sony jp]
Sok sikert a választáshoz
Nagyából ugyanolyan teljesítmények csak az irányításban és a címekben van különbség. A 360 kontrollere kényelmesebb mint a ps3-é.
Azonban a ps3-ba van blu-ray meg több exclusive cím mint a 360-ra.
Pl ami elviszi a 360-t/érdemes érte venni az a Halo, Gers of War meg a Forza.
Amiért érdemes ps3-at venni az a Uncharted, Killzone , God of War, Resistance, Heavy Rain, The Last of Us, Beyond Two Souls.
Viszont a 360 könnyeben törhető, míg a ps3-nál csak az 1-es és 2-es típusok azok és az is csak usb-röl müxik.
Tehát az új gépek törhetetlenek, minden játékot eredetibe kell megvenned.
Régi 1-es v 2-es-t már nem kapsz boltban, max használtan tudod megvenni.
A 360 viszont törhető és dvd-ről tud bootolni.
"sok játék elférjen a HDD-n"
360-ból ami a legnagyobb az a 250 gigás verzió.
Ps3-ból 500 GB, továbbá 1 TB-ig bővíthető.
A psn olykor laggol, a live-ért az az évi 12 E nem olyan vészes szerintem.
Nem tom menyire akarsz multizni de törtgéppel csak VPN-el tudsz. Az meg fizetős.
Ha ez érdekel írj privátot majd h elmondom mi az.
Na béke.
Az Xbox360Slim-ből a 320GB a legnagyobb de az bőven elég mert a játékok kb fele nagyságúak mint a PS32-om esetében.
Pl. PS3 esetében 100GB-os helyre ráfér 5 játék Xbox360-nál 11-12 játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!