Roles88 kérdése:

Syma X5C quadcopter hiba segítség!?

Figyelt kérdés
Kaptam karácsonyra egy drónt és volna vele egy kis problémám, nem repül lehet én vagyok béna töltöttem fel egy videót, kérem aki tud segítsen [link]

2015. dec. 31. 11:52
 1/6 Sadi ***** válasza:
Nincs össze hangolva a távod a copterrel! https://www.youtube.com/watch?v=Cqn0whC722o!
2016. jan. 1. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
A videót megnézted amit én töltöttem fel?Ugyanigy csinalok mindent, vagy mégsem?mi hiányzik?
2016. jan. 2. 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Ujabb problémába ütköztem!A haveromnak ugyanilyen gépe van, ma átmentem hozzá és az ö távirányítójával kiválóan működik az enyémmal meg eggyik sem ,tehát a távirányító a luadas! A kicsi kínai ezt is elszúrta, mint látszik a videón bekapcsol, de ezek szerint nem ad ki jelet , gyönyörű mondhatom.... Na most mit lehet csinalni vele?
2016. jan. 2. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az eredeti távirányítóját használtad? Nekem is van x5c drónom, és nekem rajta a visszajelző LED nem kéken hanem zölden világít. Ha jól tudom (lehet hülyeség) a syma x5sw vagy az x5sc nek van ilyen távirányítója.
2016. jan. 7. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Haveréval működik és neki is zöld a led rajta, de ezt adták hozzá, igen eredeti távirányító!
2016. jan. 8. 08:13
 6/6 anonim válasza:

Szerintem várnod kell egy kicsit úgy, hogy bevan kapcsolva a drón és a távirányító is, hogy összehangolódjon.

Nálunk működött ;)

2016. márc. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!