Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » GTA 5 CD 1 USB-re való instalá...

GTA 5 CD 1 USB-re való instalálása xbox 360-on?

Figyelt kérdés
Feltelepítettem a CD 1-et egy 16GB-os USB-re,de amikor ki kapcsolom és újra be olyan mintha nem lenne feltelepítve az USB-re.A helyett foglalja az USB.Mindig újra kell telepíteni,hogy tudjak játszani.Mi lehet a probléma?????

2015. dec. 27. 14:25
 1/4 kiss batman válasza:

hello a 2-ik cd rakd be azt amelyiken az áll hogy DISC 2 PLAY

u.i.:az instalállásnál ugye azt a lemezt raktad be amin az áll hogy DISC 1 INSTALL

2015. dec. 30. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,be instaláltam a CD 1 -et a USB-re.Rendesen megyen a játék meg minden de amikor ki kapcsolom és újra be már kéri,hogy instalálása újra mert nincs cd1.Azt hallottam,hogy a Microsoft így akarja rá venni a vásárlókat,hogy az ő termékeiket vásárolják meg mint ebben az esetben a egy belső winyot.És ezért nem jó a sima USB.De ki tudja ezt egy csoportban olvastam.
2015. dec. 30. 12:36
 3/4 kiss batman válasza:

hello HOL VETTED????

és hasznátan vetted??

2015. dec. 30. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Helló,nem vadonatúj én csomagoltam ki. T-com tól van.
2015. dec. 31. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!