Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Zúg a tápom, mint egy teheraut...

Dannyakiller315 kérdése:

Zúg a tápom, mint egy teherautó. Mi lehet ez és mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Az új asztali gépem Dec. 24-én lett elősször bekapcsolva. 25-én este a tápom elkezdett furcsa dízelmotor szerű hangot kiadni. Ujrainditás után egy ideig eltűnik a hang majd ujrakezdi. Tegnap semmi gondom se volt vele ma viszont ujra zúg. Ujraindítás után megint jó lett. Nem értem mi baja van ilyenkor. Egyszer netezés közben egyszer pedig játék közben ad ki ilyen hangot. Gépem:Chieftec iARENA 550W tap, Intel Core i3 4170 3.7ghz dual core, ASUS H81M-C alaplap, 8gb kingston ram, Gigabyte Geforce GTX750Ti OC edition 2gb

2015. dec. 28. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha Chieftec akkor a CTG szériából célszerű tápot választani.Amúgy meg szerintem vidd vissza gariba.
2015. dec. 28. 23:16
 2/4 Duenna ***** válasza:
Valószínűleg a táp ventilátora zúg. Vagy ki kell cserélni a tápot, vagy kiszereled a tápot, kibontod belőle a ventilátort, megolajozod, és visszaszerelsz mindent, akkor megúszod ingyen, de sok munkával, viszont sokáig nem fog zúgni.
2015. dec. 28. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne szedd szét, vidd vissza.
2015. dec. 28. 23:28
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem jol valasztottal tapot

egy nagyteljesitmenyu irodait vettel ami gyakorlatilag ertepmetlen

iArena amugy is a beleposek legaljan van

garanciaztatod es remenykedsz hogy nem lesz rossz abban is

de hasznalatkozben a venti zaj csak zavaro

rosszabb ha rosszabb dolgok tortennek a tap miatt...

egy halott vga, egy halott alaplap, egy halott hdd

tapot meg lehet ekkor se valtod le mert "nagyteljesitmenyu" es "nem volt olcso" meg "markas" is...

2015. dec. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!