DVD lejátszó bekötése?

Figyelt kérdés

Segítenétek, hogy melyik színűt melyikbe kell bekötni? Már átolvastuk az összes használati utasítást, de nem sikerült.

Lentebb vannak képek a kábelekről.

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 27. 20:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hát elég bonyolult volt :D

A tv-be való scart kábel bemenete kisebb mint ami a DVD lejátszóba jó volt. Szóval scart kilőve.

Megpróbáltuk azt is, hogy HDMI kábellel kötjük össze, de a DVD ljátszón nem volt HDMI bemenet. Ez szintén kilőve.

Javasoltak még ilyen "átalakító" kábelt, amivel meg lehetett volna oldani a problémát. Egy ilyen átalakító kábel 18 ezer forint lett volna. (A DVD lejátszót 9 ezerért vettük)

Szóval visszavittük a DVD lejátszót, és néztünk egy másikat. Találtunk is egy Philips-et, amit HDMI kábellel össze tudtunk kötni a tv-vel. Vittük a kasszához, és miután fizettünk, eszembe jutott hogy valszeg benne hagytam a DVD-t. Szóval megkerestük azt az embert, aki visszavette az első DVD lejátszót, kivettük belőle a DVD-t.

De végülis ez a philips lejátszó már teljesen jól működik, HDMI kábellel kötöttük össze a tv-vel.

Szóval nem volt olyan egyszerű :D

2015. dec. 29. 17:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Na legalább megoldódott. :) AZ érdekes,hogy a tv-ben levő scart csatlakozó kisebb, én eddig azt hittem,hogy azok szabványosak, mind egyformák. Mindegy is, hdmi-n szebb a kép sokkal, mint scart-tal :)
2015. dec. 29. 18:12
 23/24 |Orfeusz| ***** válasza:
A SCART elvileg nem lehet más méretű. És én még olyan tévével se találkoztam amin nincs piros-fehér-sárga kompozit bemenet. De a HDMI minden esetre jobb megoldás.
2015. dec. 30. 15:12
 24/24 anonim ***** válasza:
ha jól tudom az én tv-men sincs piros-fehér-sárga bemenet, van rajta vagy 3 hdmi, egy mini av, ypbpr, usb csatlakozó, scart (olyan jó helyen, úgy kialakítva, hogy alig fér oda a csatlakozó, pl egy ilyen megoldású scart csatlakozást nem tudtam bedugni hely hiány miatt [link] ), van rajta SPDIF, de azt nem tudom,hogy kimenet vagy bemenet e, meg a mini av-ról se tudom,hogy az mi, kimenet vagy bemenet.
2015. dec. 30. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!