Média lejátszó nem látja az al mappákat! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a segítségetek, venice v13 média lejátszó és Win 7! Egyik vinyóm megosztottam a venice készülékkel, lan kábelen rúterrel összekötöttem. A készülék látja a vinyót, E:/ , Látja a vinyón lévő mappákat is,... 1,2,3,x,y tökmindegy. Viszont ha kiválasztok egy mappát, akkor már azon belül nincs semmi! Mi lehet a gond? Köszönöm....2015. dec. 25. 11:46
1/5 anonim 

válasza:

Valami jogosultsági gond.....
Ha nem akarsz birkózni vele, próbáld ki ezt. Nekem megkönnyítette az életem, ebből a szempontból.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mit kell róla tudni? kezelés..stb
2015. dec. 25. 12:20
3/5 anonim 

válasza:

Letölteni, telepíteni. Java kell a működéséhez, ha nincs fent letölti és telepíti azt is. Ajánlja még az Avisynt telepítését, nem tudom nélkülözhetetlen-e, én felrakattam azt is, lehet, hogy kihagyható.
Indításkor kérdez pár dolgot, már nem tudom pontosan miket, nem bonyolult, annyi a nehézség, hogy angol nyelvű.
Telepítés után a Navigation/Share setting fül alatt meg kell adni a megosztandó mappát. Aztán kész is.
4/5 A kérdező kommentje:
nem tetszik. :( megtaláltam a magyarázó videót is... de szerintem ezek felesleges dolgok talán nekem...
2015. dec. 25. 13:30
5/5 A kérdező kommentje:
Pont azért van samba szerver, hogy ne keljen a win-hez más progi. csak valamiért akadnak a dolgok...
2015. dec. 25. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!