Yamaha PSR E243-on milyen voice-t használjak mulatóshoz?

Figyelt kérdés
Ilyen tanuló féle vagyok. Próbáltam én már az összes piano,e piano hangot, de egyik sem felel meg az én füleimnek. Mondjátok már, mert én nem tudom.

#szintetizátor #Hangtipus #Yamaha PSR E243 #mulatós.
2015. dec. 24. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt írod "Ilyen tanuló féle vagyok" és mint a legtöbb kezdönél, nálad elöjön az a gond, hogy alapdolgokkal nem

vagy tisztába, de már mulatóst akarsz játszani!

Elsö dolog az lenne, hogy a saját hangszeredet kéne ki és

meg ismerni,hegyéröl tövire, mert enélkül csak találgatás

meg idöpocsékoló próbálkozás az egész.

Ebbe a szintibe 385 hangszin van gondolom a felét se halggatad meg hogyan is szól ! Arról nem beszélve hogy efektezö lehetöségek is vannak, amivel egy hangszin tovább fokozható! A kérdésedre válaszolva, javasolnám próbálgasd a orgona illetve harmonika hangszineket 10-töl 17 ig. Aztán gitárokat is meglehet hallgatni 18-25 ig. Fuvosok Saxophon 49-52 ig. Synhti hangok 73-81 ig-ig. Aztán dupla hangszinek 180 tol 199 ig. Harmonika 202-203

Gondolom csak lesz ennyiböl ami megfelel a te fülednek is !

2015. dec. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!