Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bose soundtouch 10 jó vétel?

Ferenc112 kérdése:

Bose soundtouch 10 jó vétel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek egy bose soundtouch 10 jó vétel lenne? Ne csak igen/nem válszok legyenek, hanem légyszi írjátok le, hogy miért:)

#hangszóró #soundtouch #soundtouch 10 #soundtouch wireless system #soundtouch10
2015. dec. 24. 11:39
 1/2 anonim válasza:

Igen is és nem is. Kategóriájába nagyon jól szól. Azért jó mert haználja a netet. 6 féle programot tudsz neki be adni. Ha hajlandó vagy havidíjat fizetni Dieser, iTuns, vagy hasonlók, akkor jókat lehet vele zenélni, és Bluetooth kapcsolatot is tud. Én inkább ezt használom. Ezért csak a soundlink mini 2-t vettem. Bár az akuumlátoros. Amit te néztél az 220V-ról megy. Azt nem tudod magaddal vinni csak úgy. A SoundTouch más Bose ezközökkel szinkronizál. Ha mincsenek más ezközeid akkor szerintem felesleges. A hangzását meg össze kellene hasonliítani a Soundlink mini 2-vel. Kérdés, hogy netes zene hallgatás, mobilitás érdekel e. Ha nem akkor Válasz a Companion szériából. Nekem abból is van, két féle is. Azok ezt a Soundlink és SoundLink szélriákat lezenélik. Majd ugyanannyi pénzből. Bármelyiket választod nem fogsz csalódni. De pénzt viszél magaddal ;)

A www.bose.hu oldalon nagyon jó összehasonlítási funkció van. Tessék megnézni.

2016. jan. 5. 14:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:D soundtouch 10 lett és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Itthon hallgatok vele zenét bluetooth-t használok mindig :D. Nagyon tiszta hang erős basszus full hangerőn is csak minimális torzítás hallható "komplikáltabb zenéknél".
2016. jan. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!