Bose soundtouch 10 jó vétel?
Igen is és nem is. Kategóriájába nagyon jól szól. Azért jó mert haználja a netet. 6 féle programot tudsz neki be adni. Ha hajlandó vagy havidíjat fizetni Dieser, iTuns, vagy hasonlók, akkor jókat lehet vele zenélni, és Bluetooth kapcsolatot is tud. Én inkább ezt használom. Ezért csak a soundlink mini 2-t vettem. Bár az akuumlátoros. Amit te néztél az 220V-ról megy. Azt nem tudod magaddal vinni csak úgy. A SoundTouch más Bose ezközökkel szinkronizál. Ha mincsenek más ezközeid akkor szerintem felesleges. A hangzását meg össze kellene hasonliítani a Soundlink mini 2-vel. Kérdés, hogy netes zene hallgatás, mobilitás érdekel e. Ha nem akkor Válasz a Companion szériából. Nekem abból is van, két féle is. Azok ezt a Soundlink és SoundLink szélriákat lezenélik. Majd ugyanannyi pénzből. Bármelyiket választod nem fogsz csalódni. De pénzt viszél magaddal ;)
A www.bose.hu oldalon nagyon jó összehasonlítási funkció van. Tessék megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!