Milyen processzor lenne érdemes vennem?
Először is mire használod a gépet?
Az AMD procik általában olcsóbbak, de ezeket játékra tervezik, tehát értelemszerűen ebben a legjobbak (nyilván nem fognak meghalni egy Chrome-tól, de ha gamer vagy, akkor inkább AMD)
A másik az Intel (én ezeket jobban szeretem). Ha komoly programokat használsz, amik igénylik a jó gépet, akkor inkább ezt válaszd. A játékok futása ezeken is tökéletes, és szerintem megbízhatóbbak is.
Ja és még egy fontos dolog, inkább vedd meg egy gyengébb típusból a legerősebb modellt, mint egy erősebből a gyengébbet (Pl.: ha van egy 4x3.0 Ghz-es i5, akkor inkább az, mint a 6x2.4 Ghz-es i7)
Ebben az árkategóriában ezt a procit találtam a legjobbnak, de ha rám hallgatsz, akkor még veszel egy kis ramot (az alaplapod max 16GB-ot támogat, ezt érdemes lenne kihasználni) [link]
Még annyit hadd jegyezzek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!