TV operacios rendszer: WebOS vagy Android a jobb?
ezt e tv-t szeretnem karacsonyra megvenni, de nem tudom jo-e a WebOS ami rajta van, vagy inkabb keressek Androidost ?
Vegul LG 43LF630V-t vettem. Tenyleg lassu a WebOS. 10 masodpercbe is telik amig kilistaza a programokat. Van egy HUMAX STB-m is, az azonnal listaz, nem tudom miert ez a kulonbseg, mi baja lehet?
Borzaszto 10 masodpercet varni csak azert hogy a kovetkezo programra tudjak kapcsolni.
#9 a képernyő jobb oldalán kibujó programlistát nyitod te is ? Nálam angol a menu, ahogy megnyitom kiirja hogy "loading" es lassan kezdi betölteni az infókat minden csatornán. Ami látszik az kb 10 csatodna, eltelik 5 vagy 10 mp amig betölti, de ha közben nyomom a fel le gombokat akkor még ennél is lassabban tölti, mert jelennek meg új programok a listan amihez szintén kezdi tölteni az infot, és visszajön a "loading" szöveg a lista helyett.
Nálad nincs ilyen? Milyen szolgáltatónál vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!