Ipad, imac, macbook, iphon. Mit vegyek?
Figyelt kérdés
Mindenképpen ez a márkka kell ez szabályozva van
. Nem tudom mit vegyek. Gimnáziumba kell ami nagyon erős így tanulnék rajta és dolgoznék mivel irodába megyek majd diákmunkára. Gondoltam rá hogy egy imac és egy ipad, vagy csak egy macbook. Melyik szerintetek? Az iphonnal még várok azt mindenkeépp szeretnék egyszer venni
2015. dec. 20. 13:10
1/2 anonim válasza:
Mit tanulnál rajta a gimnáziumban? Játszani az órán meg facebookozni?
2/2 A kérdező kommentje:
Azon dolgoznám ki az óra anyagait, azon vinném be a digitális házikat, akár ami ki vam dolgozva a szünetekben átnézném. A pénzügyes szakmával kapcsolatos dolgokat tanulnám rajta, azon lenne mindenem. Játszani nem szoktam a gépen inkább tanulok mert akármilyen furcsa imádok tanulni még a matekot is nekem az a szórakozás ehhez kéne eszköz. A szüleim 100e forintot adnának be rá ballagásra összesen kb 50e ft-t kapok és még nekem diákmunkából van 250e. Forintom amihez még nyáron mégegyszer ennyit hozzáteszel, és használtan venném a dolgokat van jó ismertségem
2015. dec. 20. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!