Milyen Macbook-ot vegyek produceri munkára Logic Pro, Garage Band stb?
Apple-nél (ha jól rémlik, Maverickstől kezdve, de lehet egyel előtte) ingyenes az operációs rendszer frissítése (pont mint iOS-nél). Tehát ha fel akarod rakni, akkor azonnal frissítheted az AppStore-ból.
Én ugyanakkor ettől egyelőre óva intenélek, Yosemite-vel kapcsolatban sok problémáról lehet olvasni (sokaknál Wifi néha leszakadozik, illetve lassabb is a kezelőfelület, mint Mavericksen), én emiatt nem is frissítettem egyelőre, munkára is használt gépen nem akarok "kísérletezni".
Egyébként Yosemite leginkább kezelőfelületében változott Mavericks-hez képest, és ha iOS-t futtató eszközöd van, képes azzal jobban együttműködni (bizonyos műveleteket, pl telefonhívás vagy SMS-írás számítógépen is végezhetsz, böngészést pedig menet közben "átviheted" egyik eszközről a másikra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!