Milyen Macbook-ot vegyek produceri munkára Logic Pro, Garage Band stb?

Figyelt kérdés

Ezek közül melyik megfelelőbb:

[link]

[link]

Eddig win-t használtam..

2014. dec. 6. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
A Pro-t. Az Air célja főként a minél jobb hordozhatóság elérése, ami csak a teljesítmény kárára történhet (Ultrabookoknál ez általános).
2014. dec. 6. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
És szerinted elég az a konfiguráció amit linkeltem Pro-t?
2014. dec. 6. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Sosem használtam a Logic Pro-t, így nem tudom, mennyire terheli le a gépet. De minimum 8 giga RAM-os modellt vegyél (általad linkelt Pro is az), OS X imádja a sok RAM-ot.
2014. dec. 6. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés amit linkeltem pro azon OS X Mavericks van telepítve Mavericks jobb vagy a Yosemite?vagy ez hogy van az applenél?És ha kijön egy uj Os x azt meg kell venni vagy az csak az újabb gépekre jön?
2014. dec. 6. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Apple-nél (ha jól rémlik, Maverickstől kezdve, de lehet egyel előtte) ingyenes az operációs rendszer frissítése (pont mint iOS-nél). Tehát ha fel akarod rakni, akkor azonnal frissítheted az AppStore-ból.

Én ugyanakkor ettől egyelőre óva intenélek, Yosemite-vel kapcsolatban sok problémáról lehet olvasni (sokaknál Wifi néha leszakadozik, illetve lassabb is a kezelőfelület, mint Mavericksen), én emiatt nem is frissítettem egyelőre, munkára is használt gépen nem akarok "kísérletezni".

Egyébként Yosemite leginkább kezelőfelületében változott Mavericks-hez képest, és ha iOS-t futtató eszközöd van, képes azzal jobban együttműködni (bizonyos műveleteket, pl telefonhívás vagy SMS-írás számítógépen is végezhetsz, böngészést pedig menet közben "átviheted" egyik eszközről a másikra).

2014. dec. 7. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Produceri munkára Garage Band? :) A Logic Pro, az igen, de annyit elárulhatok, hogy ha Windows alatt nem sikerült érvényesülnöd, a Mac sem fogja ezt varázsütésre megtenni. Nem az eszköz számít ezen a szinten, hanem az ember.
2014. dec. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!