Egy kerékpárt milyen gyors járművé lehetne alakítani elektronikusan?
Nagyon tetszik az a meggyőző érvelés, hogy "láttam ilyet a YouTube-n". :)
Pár millióan látták azt is amikor Copperfieldék Dávidkája eltüntetett egy vonatot, később meg egy felhőkarcolót. BIZONY!!!
Visszatérve a kérdésedre.
Látod itt sokan szkeptikusak az öntöltős, 90km/h- végsebességű falubike megépítésével kapcsolatban. Szerencsére, Neked van egy ilyen okos ismerősöd, aki megoldja 250-ből okosba.
Ezek után nem értem, miért velünk -hitetlenekkel- harcolsz, miért nem csináltatod meg vele?
Köszi a válaszokat!
Utolsó, nekem semmi gondom azzal, ha valaki elmagyarázza, hogy hülyeség (persze indokolja is, mert pont az a lényege az egésznek) amit kérdezek, de ha valaki csak sértegetni jön ide, az kissé felhúz. Mindenkinek megvan a maga erőssége, amihez ért, nekem speciel fingom sincs az elektronikáról, de attól még nem vagyok hülye kisgyerek.
Ez az ismerősöm amúgy összerakott már több elektromos bringát is, amivel ő jár, az 250W-os, és rátekerés nélkül megy max olyan 30-35-el (kipróbáltam). Ő mondta, hogy az én váltós bringámat meg tudná csinálni sokkal erősebbre is egy erősebb motorral, de ezek szerint túlzó adatokat mondott. Hát épp ezért kérdeztem meg, mert én sem hittem nagyon el, de akkor majd eszerint fogok pénzt áldozni bele. Korrekt válaszolóknak köszi!
"Nagyon tetszik az a meggyőző érvelés, hogy "láttam ilyet a YouTube-n". :)
Pár millióan látták azt is amikor Copperfieldék Dávidkája eltüntetett egy vonatot..."
Itt nem csak láthatod de magad ki is próbálhatod, te megad ülhetsz fel rá kb 12.000,-Ft körüli bérleti díjért a szombati üzleti túrán és mehetsz a túra csapattal a hegyek közé annak a bringának a nyergében ami erre képes, amit a videón is láthattál.
Ugye, azt a nagy varázslatot nem ismételhetted meg magad is?
Ezt viszont kipróbálhatod magad id, ha nem hiszel a videónak. [link]
#14!
Nem engem kell meggyőznöd, a Kérdező szeretne ilyen csudabringát. (köszi, de én maradok a hagyományos tekerésnél)
Szóval, nem azt írtam, hogy nincs semmiféle lehetőség...
Viszont amellett továbbra is kitartok, hogy 80-90km/h végsebességű, több száz kilométer megtételére alkalmas bringát 250.000-ből nem lehet kihozni.
Még akkor sem, ha "magától töltő lítiumos akkumulátor"-ral van szerelve. :D
Na ez igaz! :))
A pillanatnyi helyzet a boltban
1.6 millió forintból 80 km táv kb max 45-el.
Házilag nyilván jóval olcsóbban is megoldható az építés, de a távot nem nagyon lehet megnövelni és a sebesség növelése is jelentős légellenállás növekedést jelent, ami további hatótáv csökkenéssel jár.
"Nagyon tetszik az a meggyőző érvelés, hogy "láttam ilyet a YouTube-n". :) "
Azt láttam YouTube-on, ahogy egy sorozatgyártott terméket megvesz, és abból összerakja a biciklit, te igen igen hülye. :D
Ne vonjunk már párhuzamot egy bűvészmutatvány, meg egy legyártott termék tesztje közt, aminek ráadásul bemért paraméterei is vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!