Milyen LapTopot vegyek?
Nem tudom hogy az i5-ös proci mennyire gyors?
Milyen márkájút vegyek?
Kb. 100.000-120.000 körül milyet tudtok ajánlani?
Tehát ami i5 vagy i7-es proci, jó gyors, a játékok jól fussanak (pl: League of Legends :D) (Kb 100 Fps), 4-6 GB RAM, Jó processzor ugye...
Tehát hasonló laptopot tudtok mondani, linket küldeni?
Hát régen néztem a laptop árakat, de hogy 120-ért nem fogsz kapni 6 gb-os min i5-ös procis gépet abban 100%-ig biztos vagyok!
A laptop nem játékra való! Nincs neki megfelelő hűtése ezért felmelegedik az alaplap aztán egyszer nem tudom majd bekapcsolni, mert valamelyik forrasztás megadta magát aztán dobhatod a kukába, jobb esetben még garanciás időn belül jön elő ez a probléma!
Legelőször döntsd el, hogy 120000 ft-od van e rá, vagy minimum i5-ös gépet szeretnél?
de ha laptop akkor én azt mondom, hogy Dell, mert 3 év garit adnak rá és nem véletlen!
Milyet? Egybeírtat, kis betűvel, mint laptop.
Egy gamer laptop fél millánál indul, amibe viszont betettek mindent, amit ma be lehet tenni, az egy milla fölött van.
120-ért középkategóriás gépet kapsz, ami levelezésre, netezésre, irodai munkára alkalmas, játszani már csak erős megszorításokkal.
Használtban kis hibával van.
Szóval max. 200.000 Ft értékben kéne laptopot vennem, ha egy játékra alkalmasat szeretnék igaz?
Már csak az a kérdés, hogy milyen márkájú legyen ami NEM CSAK játékokra van kitalálva, hanem alapjában mindent gyorsan működtet. (Nem nagyon értek a gépekhez ezt most megmondom :D)
Úgy hallottam, hogy az Asus az ami inkább játékokra alkalmas.
De most olyat szeretnék amin a játékok is nagy Fps-el futnak, meg maga a többi alkalmazás is, tehát a gép is gyors legyen.
Remélem értitek mire gondolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!