A-B erősítő autóba, min 1000w rms 4 csatorna, stabil 2 ohm? Hertz hp802 majdnem jó, de csak 2 csatornás. Ebben szeretnék segítséget, és ötleteket kérni, köszönöm.180ezer fölé nem tudok menni.
Gladen Audio XL 250c4 megfelel?
egyébként mire kell ilyen erős 4csatornás?
mit fog hajtani?
ha rám hallgatsz akkor nem 4 csatist keresel. alapból a 4csatisok nem nyomóhajtásra vannak tervezve,nem elég stabil a tápjuk.
a hertz nyomód ha jól tudom 2x4ohmos. kettő van belőle,ha kettőt párhuzamba kötnéd egy 1 csatornás erősítőre akkor 1ohmal terhelnéd.
így sokkal konyebb lenne elérni a kívánt erősítő teljesítményt.
hogy miért A/B osztályt keresel nem tudom,van aki szerint más a hangja mint a D-é. Én nagyon nem hiszek benne hogy azon a kb 50-60hz-es tartományon amin szólnak a nyomók ki lehetne hallani hogy A/B vagy D ről szólnak.
volt már a kocsimban olyan személy aki A/B párti nyomó esetében is de végül megdicsérte az enyémet és nálam D ről szólnak. /DLS CAD-15 ről/
szerintem jobban járnál egy izmos monoblokkal amit 1ohmal terhelnél.
igen ez így van,A/B osztály szebben,részletesebben szól. velük szokás közép és magassugárzókat hajtani,sok esetben mélyet is.
ha viszont nagy teljesítmény szükséges akkor digit erő jobb választás szerintem.
persze ugyan úgy mint A/B esetében, D nél is vannak minőségbeli különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!