LG 3D Smart LED televízió hangolása?
Üdvözlöm Önöket!
Egy kisebb technikai problémába ütköztem.
A mai nap vásároltam 2db LG 42LF652V típusú televíziót. Mindent tökéletesen be tudtam állítani, azonban a csatorna beállítás/autómatikus hangolása valamiért nem megy a saját TV-men. Egyszer már sikerült megkeresnem minden digitális és analóg adót, azonban a televíziót véletlenül Egyesült-Királyság régióra nyomtam még a beállítások legelején. Így minden digitális adó, mely több nyelven is mehetett angol nyelven volt elérhető csak. Ezt követően gondoltam átállítom magyarra, de újra keresett minden adót, de valamiért nem az igazi.
Kérem valaki segítsen nekem, lépésről-lépésre milyen menüpontokat pipáljak ki.
Egyszerű kábeles/Parisatos "tv" van. Digitális műsorszórás tudom hogy van, a Samsung Tv-n tökéletesen működik.
Szia!
Nekem ugyan régebbi LG készülékm van, de a menürendszer valószínűleg hasonló.
Próbáld meg a beállításoknál, opció almenüben a gyári beállítások pontot.
Minden visszaáll eredeti állapotba, és utána a megfelelő régió beállítása után hangoltasd újra automatán.
Köszönöm válaszát, így a nyelvi problémára sikerült megoldást találni.
Már csak az állandó feliratokra kellene valami. Ebben a pillanatban két filmmel is megnéztem, egy Samsung készüléken, hogy nincs a filmbe beleégetve a felirat, ott könnyen ki-, illetve bekapcsolható ez a szolgáltatás. Az LG menüje számomra sokkal bonyolultabb. A felirat ugyan ki van kapcsolva, mégis megy.
Leírom az én lépeseimet, hogyan jutok el a felirat kikapcsolásáig, lehet rossz úton járok.
Filmet elindítom.
Q.MENU->Speciális->Kisegítő lehetőségek->Feliratok->Ki.
Illetve a Hallássérült funkció is Ki van kapcsolva.
Felirat még mindig van. :-(
Úgy látszik, hogy e téren már van különbség az én illetve az ön készülékének menürendszere között.
Ugyanis nálam lejátszás közben a Q menü megnyomása után teljesen más opciók jelnnek meg.Ezért ebben sajnos nem tudok segíteni.
De amúgy ahogyan leírta, elvileg nem szabadna feliratoznia a filmet, úgyhogy ez nagyon érdekes jelenség.
Esetleg a próbálja meg a távirányítón a SUBTITLE ill. T.OPT. gombokat nyomkodni (ha vannak ilyenek) lejátszás közben, ugyanis elvileg ezek is a feliratozás beállító gombjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!