Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rendeltem egy ilyen TV-t: LG...

Rendeltem egy ilyen TV-t: LG 40UF7787 UHD SMART LED Televízió Még nem jött meg, de valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy jó választás volt-e?

Figyelt kérdés

Egyéb jellemzők:

40 colos TV kellett, mert nagyobb nem fér be a helyére.

Nem érdekel az ívelt képernyő, sem pedig a 3D.

Jól be tudok sötétíteni, de nap közben azért elég világos a szoba, de este használom szinte mindig.

UPC digitális TV előfizetésem van sok HD csatornával.

Zavar, hogy a mai TV-k általában szarul jelenítik meg a gyors mozgást és erre vagyok rigolyás. Reméltem, hogy a fenti TV 800Hz-es képfrissítése veri a 6 éves LG-met, ami elvileg 100Hz-es.

#LG #LED #EDGE #Smart #TV #UHD #40col #40UF7787 #UF7787
2015. okt. 18. 13:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung minitor-tv-m van, már két éves, de semmi baja sincs. Egy kis asztali lámpa ég a közelében, mert nem szeretem a sötétséget.

Ennek nincs ilyen gondja a gyors mozgással sem, igaz, alig nagyobb, mint a nagy monitorok, de kicsi szobába nem kell hatalmas.

2015. okt. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!