Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem ismeri fel a tablet...

Farkas Bálint79 kérdése:

Miért nem ismeri fel a tablet az otg kábelen a pendrive-ot.huawei mediapad t1 pedig mobilarénán azt irták kezeli az otg-t?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány GB-os a pendrive?
2015. dec. 8. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg NTFS vagy exfat formázású a pendrive és ez nem tetszik neki.

Lehet egyedi hardver hiba is. Mást, például egeret felismer?

2015. dec. 8. 12:31
 3/5 Wadmalac ***** válasza:

Google play-en van OTG helper stb, plusz az NTFS formátumhoz van Total Commander plugin, vagy ha van root, akkor a Paragon app. xFAT-ot kutya kötelessége lenne ismerni az újabb telóknak, az SDXC kártyák alapból azzal jönnek ki.

Érdemes megpróbálni másik OTG kábelt, mert vannak noname hibásak forgalomban, fordítva kötött tápszállal és azt nem érzékeli a teló.

2015. dec. 8. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

az én asus tabletem az egeret felismeri, használom is, de a penddrájvot nem akarja...többfélét is próbáltam..

érthetelen..a beállítások közt semmi uatalás arra, hogy van ilyen lehetőség...igaz az egérről sem tesz említést..

2015. dec. 8. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:
16 gigás a pendrive
2015. dec. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!