Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik összeállítás lenne...

Craow11 kérdése:

Melyik összeállítás lenne erősebb? (többi lent)

Figyelt kérdés

i5-4200H 3.4ghz turbo + GTX 950M 2gb + 8gb ram + FHD kijelző

vs

i7-5500U 3ghz turbo + gtx 940M 2gb + 8gb ram + HD kijelző

(Laptop)

2015. dec. 1. 18:06
 1/4 Nuclear_Titanium válasza:

Hát.. attól fögg, hogy mire kéne. Hogyha játékra, akkor az i7-es konfig, hogyha netezés,film stb.. akkor elég az i5-ös konfig. a HD kijelzőt meg döntsd el te.

(a játékot arra értem, hogy pl.: gta 5 az i7-es konfiggal 45 fps az i5-ös konfiggal meg 38 fps)

2015. dec. 4. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
mármint maxon? (gta5) És ennél az oldalnál: ( [link] meg az i5 drágább is és szinte ugyan olyan erős!
2015. dec. 5. 18:46
 3/4 Nuclear_Titanium válasza:

Itt van a két laptop különbségei/előnyei:

i7: hd kijelző;mai játékokat szépen viszi

i5: fhd kijelző;filmek/internetezéshez kiválló (játékra is jó, de inkább az i7-es való játékra)

egyenlőségek: turbózott processzor; mindkét gép medium-high grafikán elviszi a mai játékokat;8gb ram;a videókártya mind kettőn ugyan annyit tud.

- Én hogyha csak játszani szeretnék, meg netezni akkor az i7-es.

- Hogyha pedig netezés/film, kevesebb játék akkor az i5-ös.

- Én személy szerint inkább játszós tipus vagyok, ezért az i7-est választanám.

Remélem tudtam segíteni! :)

2015. dec. 5. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Játékra venném. De viszont az i7 az vissza van fogva vagy nemtudom tehát nem dolgozik sose "igazán" meg azt viszont elrontottam mert az a fhd szoval 1920x1080 ami azert jobban laggoltat mint a 1366x768
2015. dec. 13. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!