Hol lehet lány MP4-et venni?
Figyelt kérdés
nekem most fiú van, a lány azért lány mert egyszerre 2 jack-et lehet beledugni + a hangszóró2010. márc. 21. 17:13
2/9 A kérdező kommentje:
megkérdeztem ott és csak fiút tudtak volna adni nekem meg lány kell mert közösen használnám a barátaimmal
2010. márc. 21. 17:18
3/9 anonim válasza:
Egy elosztó pont 281 Ft-ba kerül...
4/9 A kérdező kommentje:
ez három és fél méteres nem kábelt akarok fektetni csak egy gagyi kínai lejátszót ketten hallagtni két fülessel
2010. márc. 21. 17:26
5/9 anonim válasza:
ez mitől lány és mitől fiú? Értem, hogy bele lehet dugni, de ettől miért lesz fiú vagy lány?
6/9 A kérdező kommentje:
mert a fiúba egy jacket lehet dugni a lányba kettőt
2010. márc. 21. 17:28
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy meg azért mert a fiú lejátszónak csak segglyuka van a lánynak meg sunája + a hangszórók
2010. márc. 21. 17:29
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok, így már értem. Jééézusom :D:D:D
9/9 anonim válasza:
xdddd
ez lol.
Plázába.ott minden van >.<
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!