Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől sípol a tápegység és mi...

Mitől sípol a tápegység és mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Vettem egy új gépházat és a gépet átszereltem abba azelőtt működött rendesen de amikor bedugtam a tápkábelt a táp sípolt és nem lehetetett bekapcsolni a gépet. Viszont ha az alaplapból kihúzom a 24 pines csatlakozót nem sípol. Valakinek valami ötlet?

2015. nov. 26. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szar a táp.
2015. nov. 26. 21:12
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

majdnem 0 info t irtal le...

rosszul csinaltal valamit, ennyibol...

tapnak se biztos hogy tetszett az atteves foleg ha rosszul kototel be valamit, foleg ha valami alja tap ami talan kioregedett is

2015. nov. 27. 07:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Megvan az oka az új ház volt szar és valamihez hozzáért az alaplap hátulján és azért sípolt a táp be lett vizsgálva és annak semmi baja ha nincs abban a házban a gép akkor faszán megy
2015. nov. 27. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!