Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bp Gyömrői utról szeretném...

Bp Gyömrői utról szeretném fogni a mindigtv-t szobaantennával! Lehetséges ez és melyik adótoronyra fordítsam?

Figyelt kérdés
Melyik van legközelebb és jó a vétel?

2015. nov. 22. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne lehetséges? Na meg melyik adótoronyra szeretnéd fordítani, ha felétek csak a Gellért-hegyi van? A Kékesre??
2015. nov. 22. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ide írd be a pontos címed

[link]

az oldal térképen megmutatja az adótornyok irányát és a szükséges antennát.

2015. nov. 22. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
kösz 2-es. Megtaláltam,de azt nem írja az oldal,hogy mekkora antenna jó hozzá! :(
2015. nov. 22. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A térkép eltérő színezése mutatja a szükséges antennát.

piros - beltéri

narancs - kültéri

sárga - tető

fehér - nincs vétel

2015. nov. 22. 20:37
 5/7 A kérdező kommentje:
4-s. köszi! Mi a különbség a kültéri és a tető antenna között? Azt hittem eddig a kültéri antenna a tetőantenna. Akkor ezek szerint mégse? A tetőantenna nem kültéri antenna?
2015. nov. 22. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem pontosan írtam azt a sort. Az oldal szerint a sárga kültéri hordozható vételt jelent.

Ezt találtam erről:

Olyan vételt jelent, ahol hordozható vevőberendezést használnak hozzá csatlakozó vagy beépített antennával az épületen kívüli környezetben a földfelszín felett legalább 1,5 m magasságban.

2015. nov. 22. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:

"hordozható vevőberendezést használnak" akkor ehhez kell a kültéri antenna? De,hisz a tetőantenna is kültéri antenna! Nem a szobában tartjuk a másfél méter hosszú antennát.

Minimum 1,5méterre legyen a földtől? Milyen kültéri antennára gondolnak?

2015. nov. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!