MindigTV tetőtéri antennánál szükség van a tiszta rálátásra az adótoronyra?
Több mikro netes figura volt itt mostanában és azért nem tudtak netet kötni, mert sok a fa, egy adó toronyra sincs rálátás.
Viszont így elgondolkoztam, hogy a gépemre kötött kültéri antennán befogott csatornák is ezért szaggatnak folyton.
Egy fa alatt van az antenna, mikor tavasszal elkezdett bimbózni, rosszabb lett a helyzet. Megfordítottam, jobb lett ugyan a helyzet, de a kép, hang így is azért néha szaggat. Átakarom helyezni az antennát, viszont nem tudom, hogy feltétel e itt is a tiszta rálátás.
Am. abba az irányba kell fordítani amerre van az adó torony?
Nézegettem a közeli adótornyokat 2-t találtam. Az egyik 11 km-re van, de 2 folyó van köztem és a torony között, míg egy másik 34 km-re van, nincsen folyó köztem és a torony között csak csomó fa (feltételezhetően). A távolabbi toronynak viszont nagyobb a teljesítménye.
Sztetek a távolabbi toronyra irányítsam rá?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!