Erre minek van tényleg szükség?
Hajlíthatós tv. Én még azt sem tudom, hogy az okostelefon a világon van. Mert ilyen okos, meg modern dolgokkal nem foglalkozom.
ha logikusan bele gondolsz akkor azért jó mert egy pontból nézve egy nagy képátlós tv a képernyőn szélei már nem velünk szemben lesz, így a fényerőt és a színeket kicsit fakóbbak látjuk szélen.
ezzel a hajlítással ezt ki küszöbölik,így mindenhol egyformák a színárnyalatok.
egyébként baromságnak tartom mert lényegében egy főnek jó rajta tv-zni és minidig szembe kell vele lenni hogy jó legyen.
nekem ez több hátránynak számít mint amennyi az előnye így akkor sem vennék ilyen tv-t ha milliárdos lennék.
Ez az egy videó mindent elmagyaráz:
Azt nem értem, volt a lapos tv (Led) megvették az emberek, most már van ez a görbe tv, most már az kell, két hónap mulva jön a beszélő tv, az is kell.
Rengeteg pénzt kidobnak az emberek.
válts lépést.
nekem például LG flexem van, hajlítot kijelzőjű okosteló...baromi jó, nem cserélném vissza sík képernyőre...
egyébként így vagyunk(téged kivéve)az új total no frost hűtőkkel, smart tv-kkel, baromi okos autóinkkal,stb...
nagyon helyes, hogy ilyen dolgokkal nem foglalkozol...nemsokára pénzért mutogatni fognak. remélem nincs gyereked. család mit szól? szintén elutasító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!