Elmoore kérdése:
Szeretnék venni Xbox One-t Németországból. Szerintetek az itthon vett Xbox One játékok működnének rajta, vagy elrontanák a konzolt, csak mert más országból vettem?
Figyelt kérdés
Ezt amúgy azért kérdem, mert még régebb vettem egy Wii konzolt itthonról, és egy Wii játékot vettem Németországból, majd amikor beraktam, hogy játszódjak rajta, elromlott a Wii konzol.2015. nov. 20. 10:37
1/2 anonim válasza:
Azt valami más okozhatta, a nemet és magyar konzolok és játékok is teljesen megegyeznek, csak a borítón más a szöveg. Más a helyzet, ha másik kontinensről pl Amerikából rendelsz, ott az eltérő régió kód és hálózati feszültség gondot okozhaty
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj vele,hiszen mindkettő konzol és hozzávaló játék PAL-os.Egyébként rendeltem már az ebay-ról ntsc játékot és azt is lejátssza,ezek a konzolok már régiofüggetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!