Dávid kérdése:
Hi! Szerintetek meg merjem venni a legbutább (=legolcsóbb) gépet is nyugdíjas családtag részére?
Figyelt kérdés
Csak filmeket töltene/nézne rajta, illetve netezne, én abszolut nem értek hozzá, de ahogy tudom, az internet sebessége leginkább a szolgáltatótól függ, és nem a processzortól, vagy a memóriától.
Szerintetek lassabb lenne a net, ha egy ilyen "fapados" gépet vennék, vagy abszolut tökmindegy?
2015. nov. 19. 17:14
1/3 meszike91 válasza:
Szerintem ez a gép böngészésre is gyenge.
2/3 anonim válasza:
Nagyon rossz ez a gép, ennyiért egy leselelytezett céges, Core2Duo processzoros gépet vegyél, pl a Dell Optiplex 380 20ezer forint
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ezt semmiképp se veszem meg.
Utolsó: Erre gondoltál (itt találtam meg: [link]
Dell Optiplex 380 Desktop(Intel E5400 / 2GB / 160GB / DVD)
- Intel Dual Core E5400 2.7GHz
- LGA775, 2MB L2, 800MHz FSB
- 2GB DDR-3 RAM (dual-channel)- 160GB SATA2 HDD, DVD-ROM
- Intel G41 Express Chipset
- Intel GMA 4500 alaplapi VGA
- Realtek ALC269Q HD Audio Codec
- Broadcom BCM577
Bruttó ár: 19.717 Ft, 1 év garancia
2015. nov. 21. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!