Melyik (márkájú) tablet aksija bírja legtovább, töltés nélkül? 30 ezer ft-ig bezárólag!?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 12:18
1/9 anonim válasza:
minden tablet jol birja altalanossagban, de 40 ezer alatt nem eri meg megvenni.. egy ido utan elromlik es hasznalhatatlan lesz
2/9 anonim válasza:
harmincezerig bezárólag csak szívás..pár hónapig jó, aztán csókolom...(jó esetben)
3/9 A kérdező kommentje:
nem játékra kell, se film nézésre. Csak netezésre
2015. nov. 13. 16:12
4/9 A kérdező kommentje:
iPad nem kell
2015. nov. 13. 16:13
6/9 anonim válasza:
Opendott W032ii (Tescos), főleg,ha jól le van árazva!!!
7/9 agyula válasza:
Lenovo Yoga tab 8-nak 6000-es aksija van (18 óra videót ír), én heti egyszer töltöm. Praktikus állítható, kényelmes, skypolni tökéletes, nagy fényerejű a kijelzője és ha van jò állapotú használt nagyon megéri. Körül kell alaéosan nézni mert 40 körül újat is lehet kapni. (nekünk 3 is van itthon :)
8/9 anonim válasza:
nekem asus memopad 7 volt, 8-10 órákat bírt töltés nélkül, ha csak olvcasgattam, neteztem rajta. azt viszont nem kapod meg, csak 40e-től újonnan.
9/9 gabivokcs válasza:
Nekem egy 27000 FT értékű tabletem (Concorde tab speed)
Az folyamatos használat mellett nekem egy töltésről 6-8 órát bírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!