Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem akarja tölteni! Mit tegyek?

Nem akarja tölteni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS tabletem, de már két napja nem engedi magát tölteni. Full le van merülve, egyáltalán nem akarja tölteni. Egyszer-egyszer sok szenvedés után tölt vagy 10 mp-ig azt ennyi. A töltő tuti nem hibás. Van egy LG telóm is, amit simán feltöltök ugyanazon a helyen mind az ASUS mind az LG-s töltővel.

2015. nov. 6. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszer egy ilyen egy telefonommal, elvittem szervízbe, ott mondták, hogy felszakadt a töltőcsatlakozó az alaplapról. Az akkor kuka volt, mert többe került volna az alkatrész, mint amennyit maga a telefon használtan ért.
2015. nov. 6. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!