Direct Led vagy Edge Led?

Figyelt kérdés
1 eve vettem egy 81cm led Philips Tv ami edge ledes volt mikor oldalrol neztem a fekete szinbol szurke lett el sikerult adjam utana neztem egy kicsit nehogy ugy jarjak megint tudom az edge csak a tv szelein van led azert latszik ugy oldalrol a direct meg tele van ledel de az is ugy latszana Erre a tv-re gondoltam Lg 42LF561V ez direct ledes de viszont van 3cm nagyobb a tv LG 43LF540V ez viszont edge led a 2 tv tok egyforma meg az ara is ugyananyi
2015. nov. 12. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt hogy a színek torzulása milyen mértékű oldalról nézve, az lcd panel milyensége, minősége határozza meg.

A háttérvilágításnak nincs köze hozzá.

Mindkét tipus amit leírtál egy alap típus, közel azonos minőségű lcd panellel.

Nem prémium kategória, ennél is lesz színtorzulás oldalról.

Persze a régi Philipseden már ezek azért rég túlhaladtak, és IPS panel van bennük.

Meg kell nézni egy olyan boltban ahol be van kapcsolva!

2015. nov. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!