Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen erősítőt vegyek lemezle...

Milyen erősítőt vegyek lemezlejátszóhoz?

Figyelt kérdés

Most vettem egy lemezlejátszót, de nincs hozzá erősítőm. Milyet vegyek? Maximum 20 000 forintot tudok rákölteni.

A Skytronic AV-360 erősítőt néztem eddig, esetleg erről mi a véleményetek? Nagyon nem értek hozzá, bármilyen tanácsnak örülnék :)

#erősítő #lemezlejátszó #technikai analfabétizmus
2015. nov. 11. 14:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Hangfal nélkül fog működni az erősítő?
2015. nov. 11. 19:05
 2/4 Csubek81 válasza:
Szeva! - én a helyedben nem erősítőn, hanem aktív hangfalon gondolkodnék - vagy egy sztereo vagy egy 2.1-es rendszeren. itt egy link példának: [link]
2015. nov. 12. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

az általad mutatott erősítő kb semmire nem jó

vegyél egy hifi erősítőt, hozzá két hangfallal.

pl egy ilyet: [link]

2015. nov. 13. 13:50
 4/4 anonim válasza:

Olyat keress, amin van "phono" bemenet. A lemezjátszó jele önmagában kevés egy aux bemenethez. A phono előerősítőt is tartalmaz. Skytronicot hanyagold, egy használt Technics, Pioneer, esetleg Sony jobb választás. Meg persze két hozzá való hangfal.

Aktív hangfal szintén felejtős, mert ahhoz venni kell egy phono előerősítőt.

2015. nov. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!