Milyen erősítőt tudtok ajánlani két épített hangfalamhoz?
Van 2 db épített hangfalam, egy régi Videoton hangdobozban, benne egy 25 cm-es 4 ohmos 150W RMS SAL Subwoofer, egy 25 cm-es 8 ohmos 125W RMS Dibeisi B1023 mélyközép, és egy 100W RMS MNC magas. Tudom, hogy nem szerencsés a 4 és 8 ohmo párosítás egy hangfalban, hamarosan kicserélem a SAL-t. 3 utas hangváltó van benne, az még a gyári 8 ohmos Vidié.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen erősítőt tudnátok ajánlani, amivel a legjobbat hozhatom ki a hangfalakból? Jelenleg egy 6 ohmos Hi-Fi erősítőről működnek, ami csatornánként max 70W-ot küld ki. Én egy 2x100 W körüli erősítőben gondolkodnék, de bizonytalan vagyok kicsit a választásban.
Szívem szerint én is vennék, de sajnos az 1000 W körüli végfokok használtan is 80-100 ezer között mozognak. Persze lehet venni kínai hulladékokat újonnan 30k ért, de az nem is tud 1000 w-ot, max 100-at. Ezek mind nagy szarok. Azonkívül újonnan szintén nem kapok 300-as hangfalakat 20k-ból. Szép lenne, de sajnos nem ilyen alacsonyak az árak. Nekem ehhez a két hangfalhoz kell erősítő! Olyan, ami valóban lead csatornánként 100W-ot. Kamu szar kínaim nekem is van amire 500 W van írva. Sose adott le annyit... 50 w jön ki belőle oldalanként max
itt a link erről a szemétládáról
régebbi caston, siva, ágota
Avagy egy jó hifi erősítő.
Szia!! Házi használatra ezt ajánlanám!! Technics su 7700k Megbízható régi bútordarab,és minőségi hangzás!!!Nekem több mint 10 évvel ezelőtt volt ilyen erősítőm,az 50-es mélynyomót kifektette. Azóta is fáj rá a szívem,és csak azért nem veszek 1 ilyen mert ugyan úgy Technicsem van. Egy Technics SA Ax 6-os Ezt megéri megvenni a csekélyke 7.2kg jával
dupla olyan nehéz mint amit linkeltél!!!Olvasd el mit tud,és hallgasd meg ,ne hidj a papírnak ,nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!