Az örök kérdés:Miért? Miért szidja mindeni az Electronic Star webshopot és termékeit?
Igen,tisztában vagyok vele,hogy nem egy csúcsminőségű,és kínai termékeket forgalmaznak.
Nekem már van tapasztalatom,én egy Sal aktív hangfalpárt vettem,átlagos otthoni használatra.
Amikor idáig elolvastátok,biztos vagyok benne,hogy némán lehülyéztetek,miért vettem ilyen rossz minőségű,közutálatnak örvendő terméket.Nos,nálam már 3 éve húzza,és szilárdan tartja 40 ezres körülbelüli összegét.Szóval kínai,állítólag ócska mégis lehet jó.
Visszatérve az előbbi témára:olcsó,állítólag vacak kínai hangszórókat és egyéb szórakoztató készülékeket forgalmaznak.
Mégis,jól láthatóan feltüntetett 3 év garanciát,14 napos azonnali visszavételi lehetőséget(amennyiben nem tetszett a termék) vállalnak minden termékükre.Ott van az élő chat,és lehet értékelni a terméket is.
Beleolvasva az értékelésekbe,nem látom hogy miért szolgált rá ez az oldal a közutálatra.
Bár már ősrégi a poszt, azért megírnám a legutóbbi tapasztalatomat a céggel, ha valaki idekeveredne, akkor okuljon belőle:
Rendeltem egy Auna AV2 CD-509, CD és MP3 lejátszásra, valamint USB stickről lejátszásra és FM rádióvételre alkalmas eszközt. A megküldött készülék nem tartalmaz FM receivert, az USB port nem működik rajta.
14 napos elállás: "kérjük küldje vissza futárszolgálattal a terméket (3500 Ft+ÁFA), személyes átvétel jelenleg nem lehetséges, utánvétes csomagot nem áll módunkban fogadni." Az, hogy a pénzt hogyan, mikor utalják vissza, nem említik.
Tehát, nem azzal van a baj, az Electronic Star-nál, hogy a termék "gagyi". Azzal van a baj, hogy nem is az szerepel a hirdetésben, amit az ember végül megkap. A kapott "végtermék" pedig selejtes, nem is működik. Az ember pedig csak reménykedhet, hogy elállás esetén valaha viszontlátja a pénzének egy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!