Szerintetek milyen vétel lenne Lenovo g50-30/g50-45?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 20:17
2/9 A kérdező kommentje:
És miért?
2015. okt. 31. 22:17
3/9 anonim válasza:
Lassúak, gyenge minőségáek és rossz a Lenovo szervíze, elég rákeresni, hogy Telemax:
4/9 anonim válasza:
Én nekem lenovo tabletem van tök szuper nem fagy jó hangja van jó képet csinál ,és szervizben sem járt még ,lenovo laptomom is van 5 éves szervizben soha nem volt én ajánlom
De ha lehet én az i7 proceszoral felszerelt .1 terabájtos hátártáral felszereltet változatát veném meg
5/9 anonim válasza:
Én inént a jobbik változatot veném meg .
6/9 anonim válasza:
# 4 3 éve volt nagy változás a minőségükben, azóta nem ajánlottak, amiért neked bevált egy 5éve vásárolt laptop és a tablet, az nem jelenti azt, hogy a mai is jó
7/9 A kérdező kommentje:
változtak a dolgok és inkább erre hajlok
2015. nov. 6. 22:14
9/9 anonim válasza:
Normális garancia nélkül semmit sem ér, a napokban jelent meg még 1 Lenovo blogpost a Homáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!