Milyennek találjátok az alábbi laptopot, jó vétel lenne?
Érdekelne mi a tapasztaltabb emberek véleménye a Lenovo IdeaPad U330p 59-427181 laptopról, jó vétel lenne?
link: [link]
Elsődleges szempont a szép, kompakt, kicsi méret és súly, hosszú akkumulátoros üzemidő és megbízható és kényelmesen gyors futás, Windows 10-el, internet használathoz és Microsoft Word-os munkákhoz.
Vélemény?
Szia.
Ne ezt vedd!
Mert a procinak és vga-nak az erősségéhez képest sokat elkérnek érte, és ezért nem éri meg!!!
Ezt vedd!
Ezzel nem jársz rosszul az biztos!
Az op. rendszert bármikor kicserélheted win 10-re!
Elnézést, szerintem félreértetted, nem ilyen típusú gépet keresek!
Amit küldtél az egy ún. strandard méretű (15.6") és 2 és fél kilós modell! A mobilitás szempontjából muszáj úgy nevezett ultrabookban gondolkodnom! Otthon, az emeletes házban, munkában és az egyetemen is, lehetőleg töltő nélkül! Fölösleges a dedikált videókártya, a processzor teljesítmény sem elsődleges, mert nem játékhoz kell! Inkább az alacsony fogyasztás lenne a cél, hogy sokat bírjon egy töltéssel!
Amit kérdeztem, a Lenovo azért ilyen drága, mert kis méretű kompakt, az ultrabookoknak mind magasabb az áruk!
Köszi!
És miben lenne jobb? Sajnos én hiányolom belőle az SSD-t.
Amúgy szívesebben vennék Asus-t, szimpatikusabb gyártó! Szebbek a laptopjaik, és úgy hallottam a gyártói garancia is jobb!
Természetesen az Asus is egy kiváló márka.
Ha mindenképpen az Asus-hoz ragaszkodsz:
Asus, ssd-vel, és a te elvárásodnak,célodnak megfelelő, a vga mindenre használható, szövegszerkesztés, world, win 10 gond nélkül megy rajta:
+adnak hozzá egy 8 gb-s pendrivet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!