Xbox360 vagy PS3?

Figyelt kérdés

Jó! Tudom, hogy ezzel a kérdéssel anno unásig volt az oldal, de akkor is megkérdezem><

Volt egy xbox360-om (fat) amit igazából szerettem és nem volt vele semmi problémám. Azért adtam el, hogy az ára belekerüljön egy gamer pc-be. Viszont hiányzik, hogy mikor átjön valaki akkor csak a nappaliban bekapcsoljuk a konzolt és játszunk rajta valamit. Ennyire kéne, ezért nem gondolkozom új generációs konzolokban.

Szóval... erre a célra szerintetek melyik a jobb?

(Se move-ot, se Kinectet nem szeretnék. És a PlayStation BluRay-ye sem érdekel.)

Annyi szól az xbox mellett, hogy a kontrollere nekem kényelmesebb.

A segítő válaszokat köszönöm. :)

2015. okt. 30. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Konzolt általában az ember az exluzívok miatt vesz én mint volt x360 felhasználó az xboxra szavazok de ha te halo helyett mondjuk a last of usal akarsz játszani akkor ps3,nagy részben ez dönt a többi multiplatform címet úgy is tudod mindegyiken játszani.
2015. okt. 30. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A halot a kill zone-val kéne inkább hasonlítani, és szerintem ps ha meg a kontroller zavar veszel egy vezetékes xbox kart és jó hozzá az is
2015. okt. 31. 12:52
 3/7 nyertes3000 válasza:
Mindenképpen ps3 ;)
2015. okt. 31. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem van mind 2 és mind 2 irányítása teljesen jó.

Bár már kb semmi nem jön ki egyikre se vagy csak ilyen nesze neked jelleggel.

Pl FH2, BO3, Rise of the TR. Gondolom nem szorul magyarázatra h a 8 genes verziók ezerszer jobbak.

R-GO ez ilyen ajándék lónak.... kategória.

Én azt mondanám h ha neked az Box szimpi akkor vegyél egy XO-t átlagba 100-120 E.

DE 2020-ig garantáltan nem lesz vele bajod.

Plusz hozzáférsz az exclusive címekhez is. Jelen esetben Halo , Forza, GOW,.....

Az ennyiért vett,(de lehet többér is) úgynevezett "Gamer PC-d" garantáltan nem húzná eddig.

És ugye ismerős h utána vehetsz ujjat megint, azért szerintem nem mindegy h 8 évente veszel egy gépet 140-150-ér (premiertől számolom) v veszel 2-t átlag 400 E-ért.

Szerintem a PC az a platform amivel hülyének nézik az embert. Egy gen alatt annyi pénzt költesz el szirim szarom hardware-ekre h az pofátlanság. Azt aláírom h netezni a PC a legjobb. De azt egy 50 E-s gépen is lehet és azt nem kell fejleszteni.

Ne vegyél PC-t mert 4-5 év múlva csak netezni lesz jó és rághatod a küszöböt h mennyi eclusive-ról lemaradtál.

Tudod amivel tele van sírva (ez a fórum is) úgy átlagba a net h miért nincs PC-n Killzone, Uncharted, Forza...

Költői kérdés ? Akkor ki venne konzolt ?

Érdekes h fordítva ezt viszont nem látom.

Senki se sírt még azért h nincs Konzolra WOW, CS, Red Orchestra meg ilyenek.

Ne tudd meg mekkora könnyebbség h nem fáj a fejem olyanok miatt h hardware fejlesztés. Csak betapintom a lemezt és cső. Nincs kompatibilitási para, nincs vegyél ezt v azt hülyeség. Csak a játék.

És lehet mondani h a 7. genes gépek elavultak viszont én kijátszottam olyan címeket ami sose lesz PC-n.

Ellenben a PC-s nagy címek 95%-a kijön konzolra.

Szal a fentiek alapján vegyél egy XO-t. Mivel azt PC-n is használhatod (ha már az kell) Lásd FH 2. Viszont amikor 2-3 év múlva benyögik h HÁ HÁ Kisfiam ha te játszani akarsz ezzel v azzal leszel szíves DX 12-es kártyát venni. Majd mondhatod h HÁ HÁ álmodik a nyomor,

Konzolom van :D

Remélem tudtam segíteni. Azon a 120-en már ne múljék, de biztos h áruhitelre is megkapod már 30-es részletre pl.

2015. okt. 31. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
X360 vagy XO
2015. nov. 1. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Xbox One-t ajánlanám most jön a win10, a DX12, "backward" utóbbi arra lesz hivatott hogy az Xbox360-as játékok is futtathatóak lesznek XO-n először 100 játék, de ez szerintem még bővülni fog.
2015. nov. 4. 16:40
 7/7 anonim válasza:

360 vs PS3 --> XBOX 360

X1 vs PS4 --> XBOX One

Box párti vagyok, részben a kényelmesebb(ergonómikusabb) kontroller miatt, részben mert ezt szerettem meg jobban. Ha a pénz nagyon híján van, akkor olcsón kijössz egy 360-nal, ha van money, akkor egy one-ra simán beruházhatsz, mert lesz visszafele kompatibilitás is, és a kontorollere ugyancsak megmaradt elég jó fogásúra( plusz a triggerek is rezegnek).

2015. nov. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!