Hogy lehet, hogy az XBOX360 képe nem olyan szép HD tv-n, mint az én régi crt tv-men?
Kipróbáltam anyámék HD tv-jén az xbox 360-at, de valahogy még sokkal csúnyább a kép, mint az én kb. 10-15 éves Samsung crt tv-men(Nem fordítva kéne, hogy legyen?). Kipróbáltam úgy, hogy Scart csatlakozóval csatlakoztattam a tv-hez és úgy is, hogy leszedtem a scart csatlakozót és csak a piros-sárga-fehér kábelekkel kapcsoltam össze de semmi változás, továbbá szórakoztam mindenféle beállítással az xboxon és a tv-n is de nemigen lett jobb.
Mi lehet a gond?
Hát ilyen ez!
A marketingnek és a fogyasztóüi társadalomnak köze lehet hozzá hogy kiderüljön a SMENA 8M szebb fényképet csinál mint a csilliárd megapixeles nagyon okos telefon...
Szerintem a legszebb fekete színt egy CRT tv fogja produkálni, és pl. színhűségben egy régi, de akkor jónak számító crt egy mai tvt simán ver.
Arról nem is beszélve, hogy "anyád" tévéje sem mindegy, hogy milyen.
A gond, hogy szar anyád tvje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!